0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2023 Cuma 15:30:00 - Güncelleme:20 Ocak 2023 Cuma 15:30:00

Afra Saraçoğlu, Mertler'in arasını bozdu

Mert Yazıcıoğlu ve Mert Ramazan Demir'in arasına Afra Saraçoğlu girdi. Yazıcıoğlu, 'arkadaşım' dediği oyuncuyla olan fotoğraflarını Instagram'dan kaldırdı.

4 yıllık ilişkilerini bitiren Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu arasında sular durulmuyor. İkilinin ayrılığının sebebi olarak Saraçoğlu'nun 'Yalı Çapkını' dizisinde başrolünü paylaştığı oyuncu Mert Ramazan Demir gösterilmişti. Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili verdiği röportajda Demir'le Saraçoğlu aşkını "Olabilir mi öyle bir şey, Mert ikimizin de arkadaşı" sözleriyle yalanlamıştı. Eski sevgilisinin açıklamasının ardından Saraçoğlu, Yazıcıoğlu'yla birlikte olan bütün fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi. Saraçoğlu'nun bu hareketine kayıtsız kalmayan Yazıcıoğlu da aşk dolu kareleri silerken dikkat çeken bir detay yaşandı. Yazıcıoğlu'nun, 'Arkadaşım' dediği Demir'le olan fotoğraflarını da sildiği ortaya çıktı.

Etiketler : afra saraçoğlu mert yazıcıoğlu mert ramazan demir yalı çapkını
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX