0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2019 Cumartesi 09:01:00 - Güncelleme:09 Aralık 2019 Pazartesi 12:41:00

6 Aralık Doya Doya Moda yarışmaya kim veda etti?

Doya Doya Moda izleyicileri bu hafta hangi yarışmacının elendiğini merak ediyor. 6 Aralık Doya Doya Moda kim elendi? 6 Aralık Doya Doya Moda hafta birincisi kim? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Güzellik kalıplarını yıkan ve büyük beden kadınların doğru ve güzel giyimi için ipuçlarının verildiği programda 42 beden ve üzeri 7 yarışmacı yarışıyor. Programda Uğurkan Erez, Banu Noyan, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu jüri koltuklarında oturuyor. 6 Aralık Doya Doya Moda kim elendi? 6 Aralık Doya Doya Moda hafta birincisi kim? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

6 Aralık Doya Doya Moda kim elendi? 6 Aralık Doya Doya Moda hafta birincisi kim? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Doya Doya Moda'da 7 büyük beden yarışmacı stillerini yarıştırıyor. Güzellik kalıplarını yıkan ve büyük beden kadınların doğru ve güzel giyimi için ipuçlarının verildiği programda 42 beden ve üzeri 7 yarışmacı yarışıyor. Programda Uğurkan Erez, Banu Noyan, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu jüri koltuklarında oturuyor. 6 Aralık Doya Doya Moda kim elendi? 6 Aralık Doya Doya Moda hafta birincisi kim? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor...

6 ARALIK DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da elenen Beyza Han oldu. 

6 ARALIK DOYA DOYA MODA KİM BİRİNCİ OLDU?

Doya Doya Moda'da haftanın birincisi 96 puanla Miraç oldu. Miraç, altın kolye ödülünün sahibi oldu.

DOYA DOYA MODA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doya Doya Moda, İstanbul Çekmeköy'de havuzlu bir villada çekiliyor. Yarışmacılar her gün İstanbul'un belirlenen semtinde alışverişlerini gerçekleştiriyorlar.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX