0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2019 Cumartesi 14:16:00 - Güncelleme:29 Haziran 2019 Cumartesi 14:26:00

28 Haziran reyting sonuçları açıklandı! Her Yerde Sen mi, Hercai mi, Survivor Türkiye - Yunanistan mı kim birinci?

28 Haziran reyting sonuçları açıklandı.. 28 Haziran reyting sonuçları tüm televizyon takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Her Yerde Sen mi, Hercai mi, Survivor Türkiye - Yunanistan mı kim birinci? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu akşam FOX TV'de Her Yerde Sen, Kanal D'de Bıçak Sırtında, Show TV'de Güldür Güldür Show, Star TV'de Kardeşim Benim, TV8'de Survivor Türkiye - Yunanistan ve ATV'de Hercai izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, hangi yapım zirveyi kaptı? 28 Haziran reyting sonuçlarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

28 Haziran reyting sonuçları merak ediliyordu. 28 Haziran reyting sonuçları açıklandı.. Her Yerde Sen mi, Hercai mi, Survivor Türkiye - Yunanistan mı kim birinci? sorusunun yanıtı tüm medya takipçileri tarafından araştırılıyor. Bu akşam FOX TV'de Her Yerde Sen, Kanal D'de Bıçak Sırtında, Show TV'de Güldür Güldür Show, Star TV'de Kardeşim Benim, TV8'de Survivor Türkiye - Yunanistan ve ATV'de Hercai ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta açıklanan reyting sonuçlarına baktığımızda totalde Her Yerde Sen ikinci, Survivor Türkiye Yunanistan üçüncü oldu. Dördüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, beşinci sırada ise Güldür Güldür Show (Tkr) yer aldı. 28 Haziran reyting sonuçları sizlerle... 

28 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI! 
28 Haziran reyting sonuçları açıklandı.  28 Haziran reyting sonuçlarına göre Total'de Her Yerde Sen dizisi 18.9 Share alarak birinci, Survivor Türkiye Yunanistam 12.6 Share alarak üçüncü, Güldür Güldür Show tekrarlar 9.6 Share alarak beşinci oldu.

TOTAL

AB

ABC

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX