0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Haziran 2019 Cumartesi 10:35:00 - Güncelleme:15 Haziran 2019 Cumartesi 10:35:00

14 Haziran reyting sonuçları açıklandı! Arka Sokaklar mı, Her Yerde Sen mi, hangi dizi zirveyi kaptı?

14 Haziran reyting sıralaması en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Arka Sokaklar mı, Her Yerde Sen mi, hangi dizi zirveyi kaptı? sorusunun yanıtı tüm televizyon takipçileri tarafından araştırılıyor. Bu akşam Kanal D'de Arka Sokaklar, FOX TV'de Her Yerde Sen, TV8'de Dedemin Fişi ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta açıklanan reyting sonuçlarına bakıldığında totalde Müge Anlı ile Tatlı Sert ikinci sırada, Survivor Türkiye Yunanistan üçüncü sırada, Güldür Güldür Show dördüncü sırada yerini aldı. Peki, bu hafta kim zirvedeki yerini alacak? 14 Haziran reyting sonuçlarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

14 Haziran reyting sıralaması en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Arka Sokaklar mı, Her Yerde Sen mi, hangi dizi zirveyi kaptı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu akşam Kanal D'de Arka Sokaklar, FOX TV'de Her Yerde Sen, TV8'de Dedemin Fişi ekranlara gelecek. 7 Haziran reyting sonuçlarına baktığımızda bakıldığında totalde Müge Anlı ile Tatlı Sert ikinci sırada, Survivor Türkiye Yunanistan üçüncü sırada, Güldür Güldür Show dördüncü sırada yerini aldı. Peki, bu hafta kim birinci olacak? 14 Haziran reyting sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

14 HAZİRAN REYTİNG SIRALAMASI

TOTAL

AB

ABC

7 HAZİRAN REYTİNG SIRALAMASI
TOTAL 


AB

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX