0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ocak 2019 Perşembe 09:47:00 - Güncelleme:31 Ocak 2019 Perşembe 10:15:00

Zillet ittifakında organize işler! 31 Mart'ta her evden bir oy HDP'ye diyen CHP, şimdi Kandil'in partisinden medet umuyor

Her seçim öncesi AK Parti iktidarına karşı terör örgütleri PKK ve FETÖ ile ittifak içinde olmayı, birlikte hareket etmeyi alışkanlık haline getiren CHP'deki bu durum son günlerde yaşananlar da göz önüne alındığında ciddi krizler yaşatıyor. Milletvekili seçimlerinde 'Her evden bir oy HDP'ye diyerek terör örgütünün siyasi kanadını Meclis'e taşıyan CHP, yerel seçimlerde HDP'den destek bekliyor

TM Dijital Haber Merkezi

AK Parti’ye karşı PKK ve FETÖ ile yan yana gelmeyi alışkanlık haline getiren CHP’de rahatsızlık duyanlar bir bir istifa ederken, 24 Haziran’da “her evden bir oy HDP’ye” taktiğini uygulayan CHP, 31 Mart'ta HDP’den medet umuyor.

Batı’daki büyükşehirlerde AK Parti’den belediye almak uğruna açık ve/veya örtülü ittifaklar peşinde koşan CHP, 24 Haziran seçimleriden uyguladığı “her evden bir oy HDP’ye” taktiğinin geri dönüşünü bekleyerek 31 Mart’ta HDP’den medet umuyor.

Bugünkü köşesinde “CHP-HPD ittifakı: Bu sefer ‘ödünç oylar’ CHP’ye” başlığıyla bir yazı kaleme alan Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, AK Parti’ye karşı PKK ve FETÖ ile yan yana gelmeyi alışkanlık haline getiren CHP’den kopuşların hızlandığını belirterek asıl ittifakın İyi Parti ile değil, HDP ile yapılmış olduğunu anlattı.

Tunç Soyer’in hendek terörü zamanı PKK’ya verdiği desteğin sadece ittifakın diğer ortağı İyi Parti’de değil, kimi CHP’lilerde de rahatsızlık uyandırdığının altını çizen Kökçe, “CHP, İzmir’de HDP’nin desteğine muhtaç ki, bu rahatsızlıklara rağmen hendek terörüne güzelleme yapan bir adayla seçime giriyor.” sözlerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX