0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Mayıs 2020 Pazartesi 16:23:00 - Güncelleme:04 Mayıs 2020 Pazartesi 16:23:00

Zahid Akman'dan Sözcü'nün manipülatif haberine karşı açıklama

Sözcü gazetesinin "Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman koronavirüse yakalandı" iddiasına ilişkin Zahid Akman'dan açıklama geldi.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın bundan 1 ay önce testi pozitif çıkmış, Akman ve eşi evde gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşmuştu. Bugün ise bazı medya organlarında olay yeniymiş gibi lanse edildi. Bu gelişmeler üzerine Zahid Akman, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

TEDAVİYİ HAFİF GEÇİRDİ, İŞİNİN BAŞINA DÖNDÜ

Akman'ın hastalığı çok hafif geçirdiği ve şuanda işinin başında olduğu öğrenildi. Hastalığı uzun süre önce atlattığını ve sağlığının gayet iyi olduğunu ifade eden Akman şunları söyledi:

Bugün bazı sitelerinde benim ve eşimin koronavirüse yakalandığımız ile alakalı haber yapıldı. Haber bir yönü ile doğru. Çünkü 30 gün önce biz de bu virüse maruz kaldık. Sağlık Bakanlığımızın değerli elemanları sayesinde evde aldığımız tedavi sonucu da iyileştik. Yaklaşık 1 ayn önce bu gerçekleşti. Biz sonrasında da evde karantinaya devam ediyoruz. Konu ile ilgilenen, beni arayan, tüm dostlarıma bu vesile ile saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum
Etiketler : Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman koronavirüs
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX