0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Eylül 2022 Salı 11:00:00 - Güncelleme:06 Eylül 2022 Salı 11:50:00

Yunan kendi kendini ele verdi! Yunan medyası, Lavrion Kampı'nda aklamaya çalıştığı PKK'nın varlığını ifşa etti

Kaynak: AA

ABONE OL

Yunan medyası, Lavrion Kampı'nda aklamaya çalıştığı terör örgütü PKK'nın varlığını ifşa etti. Yayımlanan görüntüler kampın PKK tarafından kullanıldığını gözler önüne serdi.

Yunan "Newsbomb" haber portalının, "Türkiye'nin iddialarını çürütmek" amacıyla yayımladığı görüntüler, Lavrion Kampı'nın terör örgütü PKK tarafından kullanıldığını gözler önüne serdi.

Haberde, kampın, "PKK için bir eğitim yuvası olmadığı" ileri sürülürken, kamp içerisinden çekilen görüntülerde, terör örgütü PKK'ya ait semboller ile teröristbaşı Abdullah Öcalan ile Viyan Soran, Sakine Cansız gibi örgüt üyelerinin görsellerinin yer aldığı görüldü.

Haberde, kampta yaşayan kadın ve çocukların günlük yaşamlarına dair görüntülerin de yer aldığı, duvarda PKK'lı terörist Kasım Engin için "şehit" ifadesinin kullanılması dikkati çekti.

Mikrofon uzatılanların "PKK ağzıyla" Türkiye'yi kötülediği haberde, kampın, PKK'lılar için oluşturulan yaşam alanları, PKK flamaları ve terörist fotoğrafları ile dolu olduğu görüldü.

Teröristbaşının yer aldığı dev bir posterin önünde yapılan bir röportajda, "kampta PKK'ya ait sembol ve Öcalan görsellerinin olmasının buranın PKK kampı olduğu anlamına gelmeyeceği" ileri sürüldü.

Etiketler : Yunan medyası Lavrion Kampı PKK'nın varlığını ifşa etti
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX