0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:56:00 - Güncelleme:11 Şubat 2023 Cumartesi 19:56:00

YÖK'ten uzaktan eğitim açıklaması

Kaynak: AA

ABONE OL

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle üniversitelerdeki bahar döneminin uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacağını açıkladı. YÖK'ten yapılan açıklamada, uzaktan eğitime ilişkin ayrıntıların ve alınacak tedbirlerin ilerleyen günlerde paylaşılacağı ifade edildi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle üniversitelerde bahar döneminde gerçekleştirilecek uzaktan eğitime ilişkin ayrıntılar ve alınacak tedbirlerin ilerleyen günlerde paylaşılacağını bildirdi.

YÖK'ün yazılı açıklamasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke genelindeki etkileri nedeniyle Yükseköğretim Kurulunca 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olduğuna karar verildiği aktarıldı.

Açıklamada, "Uzaktan öğretime ilişkin ayrıntılar, bu kapsamda alınacak tedbirler, tıp, diş hekimliği gibi sağlık programları ile staj ve işyeri eğitimi ve benzeri hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadesine yer verildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX