0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2019 Cuma 09:32:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 15:08:00

Yedek astsubay sonuçları sorgulama sayfası haberimizde

Yedek astsubay sonuçları ne zaman belli olacak? Yedek astsubay sonuçları sorgulama ekranı, arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Yeni askerlik sistemi ile hayata geçirilen uygulama kapsamında yedek astsubaylığa binlerce başvuru geldi. Yükümlülerin hak kaybının önlenmesi için de başvuru dönemi 20 Ağustos'a kadar devam etti.

Yedek astsubaylık sonuçları gündemde yoğun ilgi gören konular arasında yer alıyor. Yedek astsubay sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Yeni askerlik sistemi ile hayata geçirilen uygulama kapsamında yedek astsubaylığa binlerce başvuru geldi. Yükümlülerin hak kaybının önlenmesi için de başvuru dönemi 20 Ağustos'a kadar devam etti. Başvuru yapana adaylar heyecanla sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. Yedek astsubay sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Yedek astsubay sonuçlarının açıklanacağı tarih ve sorgulama ekranı haberimiz içerisinde yer alıyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

YEDEK ASTSUBAY SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI
 

İkinci altı ay askerliklerine devam eden yükümlülere bazı haklar da sunuluyor. Bu kapsamda ilk olarak askerlere verilen harçlıklarda iyileştirme yapılıyor. İkinci altı ayları boyunca erlere 2 bin 146, onbaşılara 2 bin 285 ve çavuşlara 2 bin 423 lira harçlık veriliyor. 

YEDEK ASTSUBAYLIK BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Seçim ve sınıflandırma sonuçları Milli Savunma Bakanlığınca 23 Eylül 2019'da e-devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Bu yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacak.

Seçim ve sınıflandırma sonucunda, bir ve iki buçuk aylık temel eğitime tabi tutulacak yedek subay adayları ile yedek astsubay adaylarının 1 Kasım 2019'da, er/erbaş statüsüne ayrılanlardan birinci celp ve sevk dönemine tabi olanların 1 Ekim 2019'da, ikinci celp ve sevk dönemine tabi olanların 1 Kasım 2019'da, üçüncü celp ve sevk dönemine tabi olanların da 2 Aralık 2019'da tertip edildikleri birliklere sevk edilecekleri açılandı.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX