0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Nisan 2020 Pazartesi 11:05:00 - Güncelleme:27 Nisan 2020 Pazartesi 11:06:00

Valilik Tunceli'de, evlere kandillerle kahvaltı yardımı yaptı

Kaynak: IHA

ABONE OL

Tunceli Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu, bu kez evlere kandil lambalarla süslü kahvaltı servisi yaptı.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli’de de valilik koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu sahada her türlü hizmeti veriyor. 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların taleplerini tek tek yerine getiren ekip, kentte Ramazan ayı nedeniyle sahurluk isteğinde bulunanlara da hizmet veriyor.

Ekipler, hazırladıkları sahurlukları kandil lambalarla süsleyip, evlere kadar bırakıyor.Yapılan hizmet karşısında vatandaşlar ve Vali Tuncay Sonel ekiplere teşekkür etti.

Vali Tuncay Sonel, “Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli arkadaşlarımız sağ olsunlar bu saatte kıymetli büyüklerimizin sahurluk isteklerini kandiller ile süsleyerek evlerine giderek yerine getirdiler. Devletimiz milletimiz ile birlikte biz bu koronavirüsü yeneceğiz inşallah” dedi.

Etiketler : koronavirüs Vefa Sosyal Destek Grubu Tuncay Sonel Vali Tunceli kandillerle kahvaltı servisi Tunceli Valiliği yerel haber haber oku haberler gazete oku google news
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX