0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Haziran 2021 Çarşamba 13:32:00 - Güncelleme:23 Haziran 2021 Çarşamba 14:02:00

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'ın tartışmasına Can Ataklı da dahil oldu: CHP'lilerden toplanan 40 milyon lira nerede?

TELE 1 spikeri Can Ataklı, Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasında kriz yaratan "Artı1 TV" hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ataklı, Artı1 TV'nin kuruluşu için CHP'den toplanan 40 milyon liranın başka bir CHP'li tarafından buharlaştırıldığını iddia etti.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Artı1 TV'yi kimin kurduğunu sorup, "Dürüst ve güvenilir(!) gazeteciler niye bundan bahsetmiyor" diye sorunca Uğur Dündar çıldırmış, 'Karşıma çıkma, fena yaparım' diye konuşmuştu. Şimdi de Can Ataklı Artı1 TV için CHP'den toplanan 40 milyon liranın başka bir CHP'li tarafından buharlaştırıldığını ileri sürdü.

TELE 1 spikeri Can Ataklı sosyal medya hesabından Artı1 TV ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ataklı, Artı1 TV'nin kuruluşu için CHP'den toplanan 40 milyon liranın başka bir CHP'li tarafından buharlaştırıldığını iddia etti.

UĞUR DÜNDAR VE YILMAZ ÖZDİL'İN ARTI1 TV TARTIŞMASI

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ile aynı gazetenin yazarı olan Uğur Dündar'ın kavgası gündeme oturmuştu. Kurucuları arasında Dündar'ın da yer aldığı Artı1 TV'nin, Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz tarafından finanse edilerek kurdurulduğunu ima eden Özdil, "SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor. Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor! Dürüst ve güvenilir(!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor" paylaşımı yapmıştı.

Uğur Dündar ise, "Yazıklar olsun. Sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Bu benim yediğim bir hançerdir. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin" demişti.

Etiketler : Sözcü yazarı Yılmaz Özdil Artı1 TV Uğur Dündar Can Ataklı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX