0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Haziran 2020 Salı 16:55:00 - Güncelleme:30 Haziran 2020 Salı 16:55:00

TRT Genel Müdürü Eren 'Geleceğin İletişimcileri' ile buluşuyor

TRT'nin geleceğin iletişimcileri ile medya profesyonellerini buluşturduğu "Ben Olsaydım" programına bu akşam TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren konuk oluyor.

TRT'den yapılan açıklamaya göre, "Geleceğin İletişimcileri" Instagram hesabı canlı yayınında gençlerle bir araya gelecek olan TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren, pandemi sürecindeki yayıncılıktan, TRT'nin dijital dönüşüm çalışmalarına kadar birçok konuya değinecek.

Eren, pandeminin kamu yayıncılığına etkisi, "Ev Hayat Dolu" projesinin nasıl geliştiği, çevrim içi dizi formatları başta olmak üzere pandemi günlerinde üretilen yeni projeler, radyo ve televizyon yayıncılığının geleceği ile ilgili düşüncelerine ilişkin merak edilen soruları canlı yayında yanıtlayacak.

Yeni medya yayıncılığı ve dijital dönüşüm konusunda TRT'nin çalışmalarından da bahsedecek olan Eren'in konuk olacağı canlı yayın programı bugün saat 22.00'de gerçekleştirilecek.

Etiketler : TRT TRT Genel Müdürü İbrahim Eren Geleceğin İletişimcileri dijital dönüşüm pandemi süreci kamu yayıncılığı radyo ve televizyon haber
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX