TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan, doğacak sonuçların tek sorumlusudur

Kaynak: AA
TBMM Başkanı Şentop, Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edeceğini belirterek, "Ermenistan, bölge barışı bakımından iflah olmaz bir terör devletidir ve doğacak sonuçların tek sorumlusudur." dedi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edeceğini belirterek, "Sivillere yönelik son saldırıları göstermiştir ki; Ermenistan, sadece Azerbaycan'a karşı bir tehdit değil, bütün bölge barışı bakımından iflah olmaz bir terör devletidir ve doğacak sonuçların tek sorumlusudur." dedi.
TBMM Başkanı Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına tepki gösterdi.
Şentop, "Sivillere yönelik son saldırıları göstermiştir ki; Ermenistan, sadece Azerbaycan'a karşı bir tehdit değil, bütün bölge barışı bakımından iflah olmaz bir terör devletidir ve doğacak sonuçların tek sorumlusudur. Türkiye, Azerbaycan'ın yanında bütün gücüyle durmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.
- Sağlık Bakanlığı 'aşı' dolandırıcılığına karşı uyardı
- Başkan Erdoğan, Dış Politika Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti
- Bakan Koca açıkladı: İşte il il aşı olanların sayısı
- İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan 'militan' tepkisi
- Sağlık Bakanlığından Halk TV sunucusuna yalanlama: Gülnaz Şırınga isimli bir personelimiz yok
- 23 Ocak 2021 koronavirüs tablosu: 144 can kaybı, 5 bin 856 yeni vaka