0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2019 Çarşamba 09:20:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 09:21:00

Tarzan Efsanesi oyuncuları kim? Tarzan Efsanesi konusu ne?

Tarzan Efsanesi konusu ne? Tarzan Efsanesi oyuncuları kim? sorularının yanıtı sinemaseverler tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. "Tarzan Efsanesi" filmi bu akşam Kanal D'de ekranlarına geliyor. 8 Temmuz 2016 yılında vizyona giren Tarzan Efsanesi filmi Türkiye'de 376.128 seyirci tarafından izlendi. Orijinal adı The Legend of Tarzan olan filmi dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Filmi izlemek isteyenler, film ile ilgili araştırmalarını yaptı. 2016 ABD yapımı olan Tarzan Efsanesi filminin konusu ve oyuncuları ile merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

Tarzan Efsanesi konusu ne? Tarzan Efsanesi oyuncuları kim? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılan konular arasında yerini aldı. Başrollerinde Alexander Skarsgrd, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson ve Djimon Hounsou'nun olduğu "Tarzan Efsanesi" filmi bu akşam Kanal D'de ekranlarına geliyor. Orijinal adı The Legend of Tarzan olan film 2016 ABD yapımı. Filmi bu akşam Kanal D'de izlemek isteyenler, film ile ilgili araştırma yapıyor. Tarzan Efsanesi konusu ve oyuncuları ile merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

TARZAN EFSANESİ KONUSU NE?

Anne ve babasını kaybettikten sonra ormanda goriller tarafından büyütülen Tarzan, normal hayata dönmüş, İngiltere'de eşi Jane Porter ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. 

Bir gün Avam Kamarası tarafından yeniden büyüdüğü topraklara, Kongo'da Belçika Kralı tarafından kurulan bağımsız devlete ticaret elçisi olarak gönderilir. Ancak burada Leon Rom'un kurduğu komplodan habersizdir. Her şeyi öğrendiğinde ise eşi Jane'in hayatını kurtartmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekecektir.

TARZAN EFSANESİ OYUNCULARI KİM?

Alexander Skarsgård, 

Margot Robbie, 

Christoph Waltz, 

Samuel L. Jackson, 

Djimon Hounsou.

TARZAN EFSANESİ KÜNYESİ

Orijinal adı     : The Legend of Tarzan

Yönetmen      : David Yates

Yapım Yılı     : 2016 – ABD

Türü      : Aksiyon, macera

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX