0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2022 Pazartesi 14:38:00 - Güncelleme:14 Kasım 2022 Pazartesi 14:38:00

Taksim'deki terör saldırısı... Bakan Bozdağ: 46 kişi gözaltına alındı

Kaynak: AA

ABONE OL

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Taksim'deki terör saldırısıyla ilgili şu ana kadar 46 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Bilinmeli ki hiçbir terör saldırısı Türkiye'nin huzurunu, birliğini, dirliğini ve istikrarını bozamayacaktır. Terörle mücadelemiz, terör bitene kadar devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki patlamayı gerçekleştiren teröristin yakalandığını, teröriste yardım edenler ile teröristin temasta bulunduğu kişilere ulaşılıp, şu ana kadar 46 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Bu menfur terör saldırısının faili teröristi, teröriste yardım edenleri ve bunlarla temas halinde olanları kısa sürede tespit edip yakalayan güvenlik güçlerini ve adli tahkikatı yürüten Cumhuriyet savcılarını tebrik eden Bozdağ, her birine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Her tür terörü, bölücü terör örgütü PKK'yı, terör saldırısını ve bu saldırıyı gerçekleştiren teröristi lanetleyen Bozdağ, "Bilinmeli ki hiçbir terör saldırısı Türkiye'nin huzurunu, birliğini, dirliğini ve istikrarını bozamayacaktır. Terörle mücadelemiz, terör bitene kadar devam edecektir." vurgusu yaptı.

Etiketler : Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Taksim İstanbul Beyoğlu ilçesi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX