0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2021 Cumartesi 15:55:00 - Güncelleme:26 Haziran 2021 Cumartesi 16:02:00

T24 "haberimiz yalan" deyip özür diledi... Kılıçdaroğlu da yalan paylaşımını silecek mi?

T24 Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi haberinin yalan olduğunu dile getirdi. Söz konusu haberi silen yayın kuruluşu, bir de özür metni yayımladı. Öte yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu ise YKS öncesi manipülasyona neden olan söz konusu haberi, sosyal medya hesabından "Bu zihniyeti tarihin tozlu sayfalarına göndereceğiz." ifadeleriyle paylaşmıştı.

T24 sınavsız eğitim haberinin yalan olduğunu doğruladı ve özür metni yayımlayarak haberi kaldırdı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla gençler üzerinde manipülasyona sebep olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ise paylaşımını silip silmeyeceği merak konusu oldu.

"GENÇLERE HAVALE EDİYORUZ"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yalan haberin peşinden giderek provokasyona sebebiyet veren muhalefeti gençlere havale ettiğini şu sözlerle dile getirdi:

"Evet, dünkü yalanı dolayısıyla ilgili kuruluş 27 saat sonra özür diledi.

Peki ya şimdi bu yalanın peşinden gidip de sınav öncesi gençlerimizi provoke etmeye çalışan muhalefet mensupları ne yapacak?

Tabii ki kafalarını kuma gömecekler.

Onları gençlerimize havale ediyoruz!"

KILIÇDAROĞLU DA PAYLAŞIMINI SİLECEK Mİ?

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YKS'ye bir gün kala gençleri manipüle etmeye yönelik haberi sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşmıştı:

"Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey Ak Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar!

Gençler merak etmeyin, koca ülkeyi Kataristan'a döndüren bu zihniyeti tarihin tozlu sayfalarına göndereceğiz, son çırpınışları. Bu protokolleri de yırtıp atacağız."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX