0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ağustos 2021 Salı 18:48:00 - Güncelleme:03 Ağustos 2021 Salı 18:48:00

Süper Loto çekilişi 3 Ağustos sonuçları açıklandı mı? MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgulama işlemi

Süper Loto çekilişi 3 Ağustos sonuçları heyecanla bekleniyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Süper Loto çekilişi bugün Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden yapılacak canlı yayın ile açıklanacak. Bilet alan bir çok piyango severin yakından takip ettiği Süper Loto'da kazandıran numaralar, bilet sorgulama ekranı haberimizde.

3 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirelen Süper Loto çekilişinin 3 Ağustos sonuçları noter huzurunda açıklanacak. Uzun süredir 6 numarayı tahmin eden olmadsığından ikramiye devretti. İşte 3 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran numara ve bilet sorgulama ekranı...

SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30'da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri "millipiyangoonline.com" adresinde olacak.

3 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları:

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU SORGULAMA...

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Haftanın ilk çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve "millipiyangoonline.com" adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Etiketler : Süper Loto çekiliş sonuçları 3 ağustos Süper Loto sonucu milli piyango
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX