0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2023 Pazar 14:59:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2023 Pazar 14:59:00

Siverek Kaymakamlığı'ndan açıklama... 4 seçimdir aynı yerde yapılıyor

Kaynak: AA

ABONE OL

Şanlıurfa Siverek Kaymakamlığı, Kavaklıdere Mahallesi'nde 'muhtarın evinin önünde sandık kuruldu' provokasyonuna ilişkin "4 seçimdir aynı yerde yapıldığını, oy kullanma işlemlerinin sorunsuz şekilde devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Siverek Kaymakamlığı, kırsal Kavaklıdere Mahallesi'nde oy kullanma işleminin son 4 seçimdir aynı yerde yapıldığını, oy kullanma işlemlerinin sorunsuz şekilde devam ettiğini bildirdi.

Kaymakamlığın sosyal medya hesabından "muhtarın evinin önünde sandık kurulması"na ilişkin yapılan açıklamada, 1306 numaralı sandıkla ilgili oy kullanılan yerin İlçe Seçim Kurulu tarafından belirlendiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "İlçe Seçim Kurulu tarafından mahallede ortak kamusal bir bina olmayışı sebebiyle bağımsız bir girişe ayrıca bütün mahalle için ortak ulaşabilir bir yer olması nedeniyle seçim yeri olarak belirlenmiştir. Son 4 seçimdir aynı yerde oy kullanılmakta olup, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Oy kullanma işlemi sorunsuz devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Etiketler : Şanurfa Siverek Muhtar evi Sandık
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX