0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2020 Perşembe 10:37:00 - Güncelleme:17 Eylül 2020 Perşembe 10:37:00

Şişli-Mecidiyeköy metro hattında intihar girişimi

Kaynak: DHA

ABONE OL

Şişli'deki metro istasyonunda 30 yaşlarında bir erkek şahıs raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi raylara atlayarak, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak kurtarılan 30 yaşlarındaki erkek hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yenikapı - Hacıosman metro hattının Şişli istasyonunda, sabah saat 09.00 sıralarında yaşandı. İstasyonda bulunan bir kişi metronun geldiği sırada raylara atladı. Görevliler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Mecidiyeköy ve Beyoğlu İtfaiye Amirliği'ne bağlı ekipler rayların altında kalan kişiyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarılan kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Çalışmalar sırasında Mecidiyeköy-Şişli ve Gayrettepe Metro İstasyonları kapatıldı. Metro kullanan vatman ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Metro İstanbul'dan açıklama

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır" denildi.

Etiketler : şişli mecidiyeköy metro intihar girişimi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX