0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Haziran 2021 Çarşamba 10:35:00 - Güncelleme:30 Haziran 2021 Çarşamba 10:35:00

Şezlongcunun iskelesi de kaçak çıktı

'Utanmadan yapılan o restoran yıkılacak' Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun Assos sahiline kaçak diktiği restoranın yıkılması için hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cafer Mahiroğlu'nun CHP genel başkan yardımcılarıyla açılışını yaptığı kaçak restoranın 27 Mayıs'ta mühürlenerek durdurulduğu belirtildi. Açıklamada, yapının, yapılaşmanın mümkün olmadığı, ikinci derecede sit alanında inşaa edildiği vurgulandı. Drone ve uydu görüntüleri üzerinden yapılan incelemelerde söz konusu yeni yapıya ait yapı kayıt belgesinin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, "Aynı noktada daha önce bulunan eski yapının ilgilisi tarafından yıkıldığı, yapı kayıt belgesinin iptal edildiği ve yeni yapının kıyıda ve ilk 50 metrede kaldığı tespit edilmiştir" denildi.

İSKELE DE KAÇAK

Açıklamada, "Yeni yapının kaldırılması için ilgili idare bilgilendirilmiş ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Ayrıca iskele için de izin alınmadığı tespit edilmiş, iskelenin yıkımı için de harekete geçilmiştir" ifadelerine yer verildi,

Etiketler : halk tv safer mahiroğlu kaçak restoran
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX