0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2021 Salı 09:02:00 - Güncelleme:29 Haziran 2021 Salı 10:41:00

CHP'liler suspus! Kaçak restoran için harekete geçildi

CHP'liler suspus! Kaçak restoran için yıkım süreci. Assos sahiline kaçak restoran konduran Halk TV'nin patronu sessizliğe büründü, bakanlık yıkım için düğmeye bastı.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ndeki Sazlıaltı mevkiinde, ormana ait alanda kaçak olarak yapılan, Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'na ait Select Et ve Balık Restaurant için yıkım süreci başlıyor. Kaçak restoran önceki gün aralarında genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve parti meclisi üyelerinin bulunduğu kalabalık bir CHP'li grubun katıldığı törenle açılmıştı.

Restoranın kaçak olduğu ve İl Özel İdaresi tarafından mühürlendiği halde mührü kırılarak açıldığı kamuoyuna yansımasına rağmen açılışa katılan CHP'lilerin hiçbirinden açıklama gelmedi. Mühür kırarak restoranı açtığı belgelerle ortaya çıkan Cafer Mahiroğlu da sessiz kalmayı tercih etti. İl Özel İdaresi'nin mührün sökülmesi nedeniyle kaçak yapıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunarak, yıkım sürecini başlatacağı öğrenildi.

GÜNLÜK ŞEZLONG 60 TL

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu, halka açık sahile hem kaçak yapı yaptı hem de sahili şezlonglarla işgal etti.

CHP'lilerin kaçak tesisi sahili 50 metre işgal ederken, plajdan denize girmek isteyen vatandaşlardan 60 TL şezlong ücreti alındığı ortaya çıktı.

Etiketler : CHP 60 TL şezlong Halk TV Cafer Mahiroğlu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX