0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2019 Perşembe 09:23:00 - Güncelleme:14 Kasım 2019 Perşembe 09:23:00

Sen Anlat Karadeniz final yaptı mı? Sen Anlat Karadeniz final bölümü fragmanı

Sen Anlat Karadeniz final yaptı mı? Sen Anlat Karadeniz final bölümü fragmanı sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranlarını üzen haber geçtiğimiz haftalarda gelmişti ve geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizinin final yapacağı açıklanmıştı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Astepe’nin olduğu, Tahir ve Nefes karakterleri arasındaki aşkı, başlarından geçen olayları anlatan dizi bu akşam son bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Dizi hayranlarının heyecanla beklediği Sen Anlat Karadeniz finali bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak. Peki, Sen Anlat Karadeniz finalinde neler yaşanacak?

Sen Anlat Karadeniz final yaptı mı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranlarını üzen haber geçtiğimiz haftalarda gelmişti ve geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizinin fianl yapacağı açıklanmıştı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Astepe’nin olduğu, Tahir ve Nefes karakterleri arasındaki aşkı, başlarından geçen olayları anlatan dizi yayın hayatına veda ediyor.

SEN ANLAT KARADENİZ FİNAL FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.
 

SEN ANLAT KARADENİZ FİNALİ NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümü dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Dizi hayranlanının heyecanla beklediği Sen Anlat Karadeniz finali dün akşam saat 20:00'de izleyicileri ile son kez buluştu.

SEN ANLAT KARADENİZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sen Anlat Karadeniz bu akşam ekran macerasına bu akşam son veriyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz'in final bölümünde neler yaşanacağı ise merak konusu oldu. Bugüne kadar yaptığı işlerden bir şekilde kurtulmayı başaran Genco için artık gidecek bir yer kalmamıştır ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır. Fikret, Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra, geçmişte kalan son bir hesabı kapatmak üzere yola çıkar. Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan arasında büyük bir aşk başlamaktadır. Tahir ile Nefes ise kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.

SEN ANLAT KARADENİZ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

TRT 1 ekranlarında geçen sezon ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde başlayacak olan Kuruluş Osman, yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.  Kanalın, çarşamba günleri yayınlanmasını istediği dizi için Sen Anlat Karadeniz'in fişi çekildiği iddia edilmişti.Fakat 2 sezondur reytinglerde yüz güldüren dizinin 3. sezonda istenilen izlenme oranlarına ulaşamadığı için final kararı aldığı öne sürüldü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX