0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2020 Salı 09:04:00 - Güncelleme:21 Ocak 2020 Salı 09:04:00

Sefir ne demek, ne anlama geliyor? Sefir kelimesinin anlamı haberimizde

Sefir ne demek, ne anlama geliyor? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Star Tv'nin yeni iddialı dizisi "Sefirin Kızı" nı izleyenler sefir kelimesinin anlamını arama motorlarında araştırıyor. Sefirin Kızı dizisi Pazartesi günleri izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümlerini takip edenler sefir kelimesinin anlamını da öğrenmek istiyor. Sefir kelimesinin TDK sözlük anlamı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Sefir ne demek, ne anlama geliyor? merak ediliyor. Sevilen dizi "Sefirin Kızı" nı izleyenler sefir kelimesinin anlamını arama motorlarında araştırıyor. Sefirin Kızı dizisi Pazartesi günleri izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümlerini takip edenler sefir kelimesinin anlamını da öğrenmek istiyor. Sefir kelimesinin TDK sözlük anlamı haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte sefir kelimesinin anlamı..

SEFİR NE DEMEK?

Sefir kelimesi, TDK'da elçi anlamına geliyor. 

TDK cümle örneği:  "Herkes onun az zamanda büyük yer tutacağını, bir zaman gelip sefir, nazır olacağını söylüyorlar." - Memduh Şevket Esendal

SEFİRİN KIZI NE DEMEK?

Sefirin kızı, "elçinin kızı" anlamına geliyor. Dizideki karakterleri düşündüğümüz zaman Sefir görevini icra eden Güven Bey, sefirin kızı yani elçinin kızı ise Nare oluyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX