0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Haziran 2020 Cuma 10:27:00 - Güncelleme:05 Haziran 2020 Cuma 10:30:00

Sağlık Bakanı Koca'dan 'Bu gidişle sıfır vaka rüya mı?' paylaşımı: Uyanık olalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplu taşımada ağız ve burnunu kapatması gereken maske ile gözlerini kapatarak uyuyan bir vatandaşın görüntüsünü paylaştı. Bakan Koca, "Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşı uyarılarına sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Son olarak nerede çekildiği belli olmayan ve toplu taşıma aracında salgından korunmak için ağız ve burnunu kapatması gerektiği halde maskesini gözlerine çekerek uyuyan bir vatandaşın görüntüsüne yer veren Koca, uyarıda bulundu.

''GÖZÜMÜZÜ GERÇEĞE KAPATMIŞ OLURUZ...''

Sağlık Bakanı paylaşımında, ''Sıfır yeni vaka hedefine ulaşmak için, riske karşı uyanık olalım: Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz. Risk bu kadar mesafesizken uyarıları dinleyelim.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler : koronavirü korona bakan koca maske sosyal mesafe
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX