0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Ekim 2023 Çarşamba 18:13:00 - Güncelleme:04 Ekim 2023 Çarşamba 18:13:00

PKK'lı teröristlerin kalleşçe şehit ettiği 26 kişi mezarları başında anıldı

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Terör örgütü PKK'nın sivil katliamları unutulmuyor. Mardin'de 30 yıl önce teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 8'i çocuk 26 kişi mezarları başında anıldı.

4 Ekim 1993'te terör örgütü PKK bu kez Mardin'de sivilleri hedef aldı.

Midyat ilçesine bağlı Kayalıpınar Mahallesi'nde teröristlerin yola tuzakladığı mayın, köylüleri taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirildi. 8'i çocuk 26 kişi şehit oldu.

Terör saldırısının üzerinden 30 yıl geçti.

26 sivil şehit mezarları başında anıldı. Anma törenine şehitlerin yakınları ile mülkî ve askerî erkan katıldı.

Anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

Etiketler : terör örgütü pkk sivil şehit mardin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX