0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2023 Çarşamba 17:18:00 - Güncelleme:22 Mart 2023 Çarşamba 17:18:00

"Ömer Kokal ile Evvel Zaman" programı tv4 ekranlarında başlıyor

Tarih Araştırmacısı Ömer Kokal'ın sunuculuğunu üstlendiği ve eski Ramazan ayı gelenekleri ve tarihinin anlatıldığı "Ömer Kokal ile Evvel Zaman" programı tv4 ekranlarında başlıyor.

Eski Ramazan ayı gelenekleri ve tarihinin anlatıldığı sunuculuğunu; Tarih Araştırmacısı Ömer Kokal'ın üstlendiği ''Ömer Kokal ile Evvel Zaman'' programı tv4 ekranlarında başlıyor.

Yüzyıllar boyunca seyyahlar, kadim başkentlerimiz; İstanbul, Edirne, Bursa ve İznik'e gelip izlenimlerini seyahatnamelerine yazmışlar. Bizler de bu kentlerin evvel zamanlarda nasıl göründüğünü, günlük yaşamlarını, Ramazan, bayram gibi özel günlerde neler yapıldığını onlardan öğreniyoruz.

Program boyunca söz konusu kentlerin en özel mekânlar birlikte gezilip, seyyahların onlar hakkında anlattıklarına kulak verilecek. Seyyahlarla birlikte başta şairler olmak üzere edebiyatçılar da rehberlik edecekler.

Etiketler : ömer kokal ile evvel zaman ömer kokal tv4 ramazan ayı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX