Ne yaptın Seçil!
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2016 Cuma 00:00:00
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016 Cuma 00:00:00
Lise yıllarında arkadaşını uyuşturucudan kurtarmak isterken aynı batağa saplanan 25 yaşındaki Seçil Aşık, 3 yıl süren tedavinin ardından tekrar uyuşturucu alınca yaşamını yitirdi.
ANTALYA’DA lisedeyken arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken uyuşturucu bağımlısı olan 25 yaşındaki Seçil Aşık, polisin 'Bir Bağımlı Bir Hayat Projesi' kapsamında 3 yıl tedavi görmüş ve madde bağımlılığından kurtulmuştu. Tiyatro ve makyaj üzerine eğitim alarak yeni bir hayata başlayan genç kız, iddiaya göre önceki akşam arkadaşı İrfan B’nin evine gitti.
KOLUNDA İĞNE İZİ BULUNDU
İkili burada uyuşturucu madde kullandı. Fenalaşan Seçil Aşık, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi.
Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen genç kızın cesedinde inceleme yaptı. Aşık'ın sağ kolunda iğne izleri tespit edildi. Aşık'ın uyuşturucu maddeye bağlı yaşamını yitirmiş olabileceği, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği kaydedildi. İrfan B. ise gözaltına alındı.


















