0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Mart 2023 Pazar 20:00:00 - Güncelleme:12 Mart 2023 Pazar 20:00:00

Mehmetçik'ten engelli gence tekerlekli sandalye hediyesi

Kaynak: AA

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerdeki çadır kentlerde görev yapan Mehmetçik, köylerdeki depremzedelere de yardım ulaştırıyor.

Milli Savunma Bakanığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

MSB'nin sosyal medya hesabından, "Yardım faaliyetlerine devam eden Mehmetçiklerimiz Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Aydınlar köyünde ikamet eden Muhammed kardeşimize tekerlekli sandalyesini teslim ederek mutluluğuna ortak oldu" notuyla görüntü paylaşıldı.

Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin gönderdiği jeneratör, tekerlekli sandalye ve çeşitli gıda malzemelerinden oluşan yardım malzemeleri de 8'inci Komando Tugayı'nca depremzedelere ulaştırılmak üzere teslim alındı.

Mehmetçikler yardımları depremzedelere ulaştırmaya başladı.

Etiketler : msb bakanlık deprem
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX