0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 09:19:00 - Güncelleme:18 Ekim 2019 Cuma 09:19:00

Masterchef Masterclass'ı kim kazandı? Masterchef Yekaterina elenmedi mi?

Masterchef Masterclass'ı kim kazandı? Masterchef Yekaterina elenmedi mi? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlacak Masterchef Türkiye'de ödül oyununu kazanan takım olan Mavi takım Masterclass eğitimi alacak. Masterchef yeni bölümde bir önceki akşam elenen yarışmacı olan Yekaterina Sungur'un geldiği de görülüyor. İzleyiciler, Masterchef Yekaterina elenmedi mi? merak ediyor. Merak edilen soruların yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Masterchef Türkiye'de yarışma heyecanı sürüyor. Bu akşam Masterchef Türkiye'nin yeni bölümü ekranlara geliyor. Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlacak Masterchef Türkiye'de ödül oyununu kazanan takım olan Mavi takım Somer Şef'ten Masterclass eğitimi aldı. Masterchef yeni bölümde bir önceki akşam elenen yarışmacı olan Yekaterina Sungur'un da eğitim aldığı görülüyor. Merak edilen "Masterchef Masterclass'ı kim kazandı? Masterchef Yekaterina elenmedi mi? " sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

MASTERCLASS FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.
 

MASTERCHEF YEKATERİNA ELENMEDİ Mİ?

Masterchef'in bu akşam yayınlanan bölümünde bir önceki akşam elenen yarışmacı olan Yekaterina Sungur'un da Masterclass eğitimi aldığı görülüyor. İzleyiciler "Masterchef Yekaterina elenmedi mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Ödül oyununun oynandığı Pazartesi akşamı Yekaterina'nın da ödülü kazanan takımdan olması nedeni ile kazandığı eğitimi almaya geldi. Yekaterina, Masterchef önlüğünü son kez giydi. Yekaterina Masterclass ödülünü de kazanan isim oldu.

YEKATERİNA SUNGUR KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Yekaterina Sungur, 28 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Sunfur evli ve ev hanımı. Türkiye yemeği kovalama ve Rusya'ya özgü kara buğday pilavı ile yarışmaya katıldı. İlk elemeleri geçen Yekaterina Sungur, 3'lü elemelerde Rıfat'a karşı elendi.

Masterchef Türkiye'ye 14. yarışmacı olarak katılan Yekaterina Sungur, "Burası kurtlar sofrasıysa, ben kurt değilim. Ben Kangalım diyor."  10 yıldır Türkiye'de yaşayan Yekaterina Sungur, Rusya'lı. 6 ve 2 yaşlarında iki çocuk annesidir.

Kayınvalidesiyle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Yekaterina Sungur, kayınvalidesinin kendisi için büyük bir şans olduğunu ifade etmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX