0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 08:59:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 15:09:00

23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi?

Masterchef'te bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışı dün akşam oynandı. Yarışmacılar stüdyo dışındaki yemeklerini yapacak. İzleyiciler Masterchef Türkiye yeni bölümün nerede çekildiğini ve nasıl bir dokunulmazlık yarışı oynandığını merak ediyor. 23 Ekim akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak Masterchef Türkiye yeni bölüm ile ilgili merak edilen detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

 Masterchef'te bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışı dün akşam oynandı. Yarışmacılar stüdyo dışındaki yemeklerini yapacak. İzleyiciler Masterchef Türkiye yeni bölümün nerede çekildiğini ve nasıl bir dokunulmazlık yarışı oynandığını merak ediyor. Gün sonunda hangi takımın kaybettiği ve Masterchef Türkiye'ye veda edecek isim haberimizde yer alacak..

23 EKİM MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MASTERCHEF YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir e-ticaret operasyon merkezinde çekilen Masterchef Türkiye'de bu haftanın 1. dokunulmazlık oyununda verilen yemeklerin 1 saat içinde yapılması isteniyor. Yarışma esnasında Mavi takımda Kıvanç ile ilgili sorunlar yaşanıyor. Takım yarışmacıları Kıvanç'ın sergilemiş olduğu davranışlardan hoşlanmıyor. Masterchef'in yeni bölüm fragmanında Kıvanç'ın "İnşallah bu oyunu kaybederiz." dediği görülüyor. Mavi takımdan Suna ise "Sen çok terbiyesizsin" şeklinde karşılık veriyor.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu yine Kırmızı takım kaybetti. Kırmızı takımda oynan bireysel dokunulmazlık oyununu Eda aldı. Eda potaya gidecek ismi Mustafa olarak belirledi. Takım oylamasında çıkan diğer isim ise Batuhan oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN BU HAFTA KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye'de eleme yarışında kaybeden isim ise F. Batuhan oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX