0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Haziran 2020 Perşembe 13:03:00 - Güncelleme:04 Haziran 2020 Perşembe 13:03:00

Maskesi düşen Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den yeni bir skandal daha! Beyoğlu'ndaki ücretsiz maske dağıtımını engellediler

Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi'ne yerleştirilen ücretsiz maske stantları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

Koronavirüs salgınına ilişkin alınan tedbirler kapsamında Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi'ne halkın istifade etmesi için ücretsiz dezenfektan ve maske stantları kurulmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri ise Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı bu stantları, tramvay seferlerini engellediği gerekçesi ile kaldırdı.

UYARILARIN GEREĞİ YAPILMASINA RAĞMEN ZORLA SÖKTÜLER

Beyoğlu Belediyesi, yaşanan bu olayın ardından açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"45 günden bu yana toplum sağlığı için İstiklal Caddesi üzerinde kurduğumuz, maske ve dezenfektan dağıtımı yaptığımız stantlar dün gece, İBB ekipleri tarafından zorla sökülmüştür. Tramvay seferleri için engel teşkil ettiği gerekçesi ile daha önce yaptıkları bildirimin gereğini yapmamıza, devam eden tramvay seferlerine engel ve tehlike teşkil etmemesine rağmen stantlarımız iş makineleri ve zabıta ekipleri ile zorla sökülerek götürülmüştür."

Etiketler : ekrem imamoğlu ibb ücretsiz maske beyoğlu belediyesi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX