0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Mart 2022 Pazartesi 11:30:00 - Güncelleme:07 Mart 2022 Pazartesi 12:49:00

Masada kritik konular var! AK Parti MYK toplanıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda Rusya'nın Ukrayna saldırısı, bölgedeki son durum ve Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin ele alınması bekleniyor.

AK Parti MYK, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanacak. Rusya'nın Ukrayna saldırısı, bölgede yaşanan gelişmeler ve Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiği AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda dış politika başlığı altında değerlendirilecek.

Toplantıda iç siyasete ilişkin gelişmeler ve meclis çalışmaları da ele alınacak. Acil yargı paketinin detayları değerlendirilecek.

Erdoğan'ın açıkladığı kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni önlemlere ilişkin düzenlemenin görüşülmesi bekleniyor.

Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlara yönelik tedbirlere ilişkin teklifin de Merkez Yürütme Kurulu'nda ele alınması planlanıyor.

Ekonomideki gelişmeler ve terörle mücadele operasyonlarına ilişkin detayların da AK Parti MYK toplantısında gündeme gelmesi bekleniyor.

Etiketler : AK Parti MYK MYK BAŞKAN ERDOĞAN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX