0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2020 Perşembe 13:20:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2020 Perşembe 13:23:00

Leman Dergisi bir skandala daha imza attı! Bu kez hedefte Fahrettin Koca ve sağlık çalışanları vardı

Koronavirüs mücadelesinde dünyanın takdirini alan ve başarılı işlere imza atan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla ilgili bir skandala imza atıldı. Sözde mizah ve karikatür dergisi olan Leman'ın 'yuh' dedirten karikatürü tepkilere neden oldu.

Müslümanlar üzerinden algı operasyonu yapan karikatürler çizmesiyle akıllara kazınan sözde mizah dergisi Leman, bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hedef aldı.

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini başarıyla yürüten ve her kesimin takdirini toplayan Bakan Koca ile alay etmeye çalışan Leman, "ve hayatta kalmak adına elimizde güçlü bir koz var. Zaten hiç yaşamıyor olmak" şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Tüm dünyaya örnek gösterilen işlere imza atan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili karikatürü tepkilere neden olurken özellikle sağlık çalışanları, bakana yapılan bu saygısızlığı tüm sağlık çalışanlarına yapılmış olarak gördüklerini söylediler. 

İŞTE O SKANDAL KARİKATÜR

POLİS KARİKATÜRÜ DE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Nusaybin'de görevden alınan polis memuru ile ilgili skandal bir karikatür hazırlayan Leman dergisine sert tepki gösterdi..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Leman Dergisi'ne büyük tepki! Leman Dergisi, Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir site bahçesinde polis aracına taş atan çocuklara havaya ateş ederek müdahale eden ve olayı zamanında sıralı amirlerine bildirmeyen Polis Memuru hakkında bir karikatür hazırladı. Sözü edilen Polis Memuru görevden alınmıştı.

Birçok kez Müslümanları üzerinden algı operasyonu yapan karikatürler çizen sözde mizah dergisi Leman'ın, bu olayı karikatür yapmasına AK Parti'den tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cezası verilmiş ferdi bir olay üzerinden o çocukları PKK’dan korumak için yüzlerce şehit vermiş polislerimize saldırırsınız ama ideolojik akrabalığınızdan dolayı PKK’ya, DHKP-C’ye ağzınızı açmazsınız. Siz yıllarca bu ülkede mizah adı altında çirkin ideolojinizi kustunuz."

Etiketler : leman dergisi sağlık bakanı fahrettin koca koronavirüs skandal karikatür skandal
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX