0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2019 Cumartesi 07:04:00 - Güncelleme:04 Aralık 2019 Çarşamba 13:22:00

Kurşun dizisi ne zaman başlıyor?

Kurşun dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? sorularının yanıtı merak ediliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Kurşun, izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Dizinin oyuncularının hayranları heyecanla Kurşun dizisinin başlamasını bekliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Kurşun, izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Kurşun dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? sorularının yanıtı merak ediliyor. Dizinin oyuncularının hayranları heyecanla Kurşun dizisinin başlamasını bekliyor.Yayınlanan fragmanları ile izleyenleri meraklandıran Kurşun dizisi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kurşun dizisi 23 Ekim 2019 Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayacak.

KURŞUN FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.
 

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hayatı boyunda adalete inanmış ve adaletin peşinden gitmiş olan Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir. Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır. Aynı olay, iki karakteri yan yana getirir. Savcı Orhan Atmaca’nın davadan çekilmesini isteyen karanlık dünyanın insanları, onu mahkemeden vazgeçirmek için ellerinden geleni ardına koymamaya kararlıdırlar. Fakat Orhan Atmaca, ne olursa olsun, adaletin yerini bulması, suçlunun hak ettiği cezayı çekmesi için direnecektir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX