0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 09:12:00 - Güncelleme:18 Ekim 2019 Cuma 09:13:00

Kong: Kafatası Adası filmi konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimler?

Kong: Kafatası Adası filmi konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimler? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Kong: Kafatası Adası filmi, dün akşam Star TV’de saat 20:00’da ekrana geldi. Akşam filmi izlemek isteyenler, film hakkında araştırma yaptı. Kong: Kafatası Adası ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte Kong: Kafatası Adası filmi ile ilgili merak edilenler haberimizde..

Kong: Kafatası Adası filmi konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimler? sorularının yanıtı güncel olarak araştırılan konular arasında yerini aldı. Kong: Kafatası Adası filmi, dün akşam Star TV’de saat 20:00’da yayınlandı.Filmi izlemek isteyenler, Kong: Kafatası Adası filmi hakkında araştırma yaptı. Kong: Kafatası Adası filmi ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Kong: Kafatası Adası, John Gatins'in bir hikâyesinden Jordan Vogt-Roberts'ın yönettiği ve Dan Gilroy, Max Borenstein ve Derek Connolly tarafından senaryosu yazılmış, 2017 yılı Amerikan canavar filmidir. Film, King Kong serisinin yeniden başlatılması ve Legendary'nin MonsterVerse'deki ikinci filmi olarak hizmet ediyor.

KONG: KAFATASI ADASI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Vietnam’ın çeşitli yerlerinde çekilen Kong: Kafatası Adası filmi efsanevi goril King Kong'un tarihine bir bakış sağlıyor.  Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik’te keşfedilmemiş bir adaya gider fakat efsanevi Kong da dahil olmak üzere canavarların alanına girdiklerinden haberleri yoktur.

KONG: KAFATASI ADASI FİLMİ KONUSU OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Oscar ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston ve Toby Kebbell üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jordan Vogt-Roberts otururken, filmin senaryosunda ise Max Borenstein, Derek Connolly,Corey Hawkins ve John Gatins imzası var. Filmin kadrosunda ayrıca Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly ve Corey Hawkins gibi ünlü isimler yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX