0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2022 Pazar 12:34:00 - Güncelleme:20 Kasım 2022 Pazar 12:34:00

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu'ndan Pençe Kılıç Hava Harekatı'na destek

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki teröristlerce üs olarak kullanılan bölgelere yönelik başlattığı "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"na desteğini bildirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, yayımladığı mesajda, "Ana vatanımız Türkiye'nin, hudut güvenliğini sağlamak ve terörü kaynağında yok etmek maksadıyla başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın hedefine ulaşmasını, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin muzaffer olmasını yürekten temenni ediyorum." ifadesine yer verdi.

Bakan Akar: Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı

MSB, "HESAP ZAMANI" MESAJI VERMİŞTİ

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından gece yapılan "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" paylaşımı ile harekatın başladığı duyurulmuştu.

İHA'ların belirlediği terörist inleri tam isabet atışlarla yerle bir edildi.

Teröristlere ait barınak, sığınak, mağara ve tüneller de başarıyla tahrip edildi. Terör örgütünün sözde karargahları da tam isabetle vuruldu.

Etiketler : kktc tahsin ertuğruloğlu pençe kılıç hava harekatı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX