0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2019 Pazartesi 09:12:00 - Güncelleme:11 Kasım 2019 Pazartesi 09:13:00

Kızıl Elmas konusu ne? Kızıl Elmas oyuncuları kimler?

Kızıl Elmas konusu ne? Kızıl Elmas oyuncuları kimler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Kızıl Elmas filmi dün TV'de ilk kez yayınlandı. Televizyon izleyicileri ile buluşan Kızıl Elmas ile ilgili aramalar yoğunlaşıyor. Filmi daha önce izlemeyenler ile bir kez daha izlemek isteyenler Kızıl Elmas filminin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek istiyor. İzleyiciler "Kızıl Elmas konusu ne, oyuncuları kimler? Kızıl Elmas hangi kanalda saat kaçta?" sorularının yanıtını araştırıyor. Kızıl Elmas filmi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor..

Kızıl Elmas konusu ne, oyuncuları kimler? Kızıl Elmas hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Kızıl Elmas filmi dün TV'de ilk kez yayınlandı. Filmi daha önce izlemeyenler ile bir kez daha izlemek isteyenler Kızıl Elmas filminin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek istiyor. Kızıl Elmas filmi hakkında araştırılan detayları sizler için derledik.

KIZIL ELMAS HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Kızıl Elmas filmi 10 Kasım akşamı saat 20:00'de TV'de ilk kez Star TV ekranlarında yayınlandı.

KIZIL ELMAS KONUSU NE?

Dünyanın en bilinen hırsızı Jack (Mark-Paul Gosselaar) ve onun eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack’in eski sevgilisi hamile olarak ortaya çıkar. Bu gizemli kadın tüm ekibi tehlikeli ve büyük bir dolandırıcılığın içerisinde sokar. Jack, Eddie (Bruce Willis)’nin paralarını çaldığını farkındadır. Şimdi Jack eski sevgilisi uğruna bu tehlikenin içerisine girip girmeyeceğine karar vermelidir.

KIZIL ELMAS OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen koltuğunda Max Adams'ın yer aldığı Kızıl Elmas filminin başrollerinde Mark Paul Gosselar, Bruce Wills, Clarie Forlani, John Brotherton, Lydia Hull, Daniel Bernhardt, Ashley Kirk, Tlyler John Olson yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX