0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2021 Pazartesi 00:01:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2021 Pazartesi 00:01:00

İYİ Partili yöneticiden skandal paylaşım: Darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweet ile FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı. Darbeci Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'e "Asıl Darbeci" dedi.

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı bugün Twitter adresinden yaptığı paylaşımla olay oldu. FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıkan Sarıtaşlı, 'Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi' diyerek skandala imza attı.

İYİ Parti Tokat il başkan yardımcısı Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweette "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi?" yazdı.

YOĞUN TEPKİ ALINCA HESABINI KAPATTI

Sarıtaşlı attığı tweet sonrasında yoğun tepki aldı ve bunun üzerine önce twitter üzerindeki şahsi hesabından söz konusu paylaşımı sildi. Kendisine ve Şehit Ömer Halisdemir'e yönelik çirkin saldırısına tepkiler dinmeyince İYİ Partili yönetici bu kez dakikalar içerisinde hesabını komple kapatma kararı aldı.

FETÖ'CÜ HESAPLAR DA BUNU SÖYLÜYORDU

15 Temmuz'un 5. yılında FETÖ'cü firari gazetecilerin oluşturduğu bir grup youtube üzerinden bir sözde belgesel ile yaptığı algı operasyonunda da hem 15 temmuz direnişini hem de şehitlerimizi aynı dille darbecilikle suçlamış ve FETÖ'yü aklamaya çalışmışlardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX