0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Nisan 2020 Cuma 17:49:00 - Güncelleme:10 Nisan 2020 Cuma 17:49:00

İşte CHP'nin diğer yüzü! Bu kez fena yakalandılar

Demokrasi nutukları atarken kimseye söz bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi söylemleriyle bir kez daha çelişti. Üyelerinin iradesini hiçe sayıp kendilerine, ‘sosyal medya paylaşımcısı olarak görevlendirildiniz' yazılı mesaj yollayan ana muhalefet partisi fena yakalandı. Mesajı alan bir partilinin, “Kardeşlerimi işten atarlar diye partiden çıkamıyorum” sözleriyle korkusunu dile getirmesi işlerin nasıl yürüdüğünü gözler önüne serdi.

CHP'nin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Ana muhalefet partisi tarafından cep telefonlarına gönderilen mesajlar ile üyelerin istemleri dışında görevlendirildiği ortaya çıktı. Aydın'da partinin kadın bir üyesine gönderilen mesajla gün yüzüne çıkan skandal tepki topladı. Manşet Aydın gazetesinin haberine göre adının açıklanmasını istemeyen kadın üye, cep telefonuna gelen SMS ile partinin sosyal medya paylaşımcısı olarak görevlendirildiğini öğrendiğini belirtti. Mesaj ile gelen bağlantıya tıkladığında gonullu.chp.org.tr sitesine yönlendirildiğini ifade eden üye, bu sayfada ise TC kimlik numarası ile cep telefonu numarasının istendiğini ekledi.

KORKUDAN AYRILAMIYOR

İradesi dışında verilen bu görevlendirme karşısında yaşadığı şoku anlatan CHP'li üyenin, “Kardeşlerimi işten atarlar diye partiden çıkamıyorum” şeklindeki sözleri, CHP’de işlerin ne şekilde yürüdüğünün özeti oldu.

Etiketler : chp kemal kılıçdaroğlu sms
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX