0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2020 Salı 15:09:00 - Güncelleme:07 Nisan 2020 Salı 15:09:00

İstanbul ile Kocaeli'ni birbirine bağlayan üst geçit hala yüzlerce kişi tarafından kullanılıyor

İstanbul'un Tuzla ilçesiyle Kocaeli'de yer alan Çayırova ilçesini birbirine bağlayan üst geçidi kullanan yüzlerce kişi, tüm tedbirlere rağmen her gün 2 il arasında geçiş yapıyor. Üst geçitte herhangi bir denetim de uygulanmıyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında çıkarılan genelge ile büyükşehir statüsündeki 30 il ve Zonguldak'a giriş çıkışlar, 3 Nisan'dan itibaren 15 gün süre ile yasaklandı.

İKİ İLİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN ÜST GEÇİT KULLANIMDA

Ancak Tuzla Şifa Mahallesi ile Çayırova Şekerpınar Mahallesi arasındaki üst geçit, geçişlerin yasaklandığı İstanbul ile Kocaeli'ni birbirine bağlıyor.

DENETİM UYGULANMIYOR

Her gün Kocaeli'de yaşayan birçok kişi, bu üst geçidi kullanarak, Şifa Mahallesi'nde bulunan İETT garajına gidip, şehir içi otobüsler ile İstanbul'un her yerine gidebiliyor.

İstanbul'da yaşayan ve Kocaeli'de işi olan kişiler de üst geçitten geçerek, toplu taşıma ile istedikleri yere ulaşabiliyor. Üst geçitte herhangi bir denetimin uygulanmadığı gözlendi.

Etiketler : istanbul kocaeli üst geçit
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX