0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2020 Pazar 15:40:00 - Güncelleme:17 Mayıs 2020 Pazar 16:33:00

Fırat Erez, İslama ve Hz. Muhammed'e (S.A.V) hakaret etti

Fırat Erez, İslama, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) ve Müslümanlara küfretti. Açıkça "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçu işleyen Erez, sosyal medya üzerinden işlediği provokasyonundan saatler sonra Antalya'da gözaltına alındı.

Fotoğrafçı ve Yazar Fırat Erez'in ülkenin neredeyse tamamının inandığı İslamiyet dinine küfürler yağdırması çok büyük tepki topladı.

PROVOKATÖR GÖZALTINDA!

Nefret diliyle toplumun sinir uçlarıyla oynayan provokatör Erez, Antalya polisinin yaptığı operasyon sonucu gözaltına alındı.

EGM'DEN FIRAT EREZ HAKKINDA AÇIKLAMA

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, dini değerleri aşağıladığı gerekçesiyle F.E. isimli kişinin Antalya'da gözaltına alındığını açıkladı.

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, internet üzerindeki açık kaynaklarda ilgili mevzuat çerçevesinde 7/24 esasına göre suçla mücadele amaçlı sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir. F.E rumuzlu Twitter hesabından 'dini değerleri' alenen aşağılayan, halkın bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa tahrik ettiği görülen hesabın yöneticisi F.E isimli şahıs Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi. Açıklamada ayrıca, Türk Polis Teşkilatı'nın ülkenin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelesini, her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceği vurgulandı.

TOPLUMUN SİNİRLERİNİ HOPLATAN HAKARETLER!

Erez, TV5 televizyonunun Twitter hesabından paylaştığı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ''İslam’da yalan olmaz, iftira olmaz, hıyanet olmaz, soygun olmaz, rüşvet olmaz.'' ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak, ''İslamda yalan da olur, iftira da olur, hıyanet de olur, soygun da olur, rüşvet de olur. Aslında İslam neredeyse sadece budur.'' hakaretlerini savurdu.

MÜSLÜMANLARIN EN KIYMETLİLERİNE KÜFÜR ETTİ!

Bununla da yetinmeyen provokatör, halktan gelen tepkileri de alıntılayarak, "Bunu yapacağım, İslam'ın nurunu söndüreceğim. İslam ahlaksızdır. Muhammed ahlaksızdır. Takipçileri ahlaksızdır." hakaretini sarf etti.

MÜSLÜMANLARIN EN KUTSALLARINA HAKARET EDEN EREZ HAKKINDA BİLGİ

Fırat Erez, 1964 yılında Aydın'da doğmuştur. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Deniz Biyolojisi mezunudur. 1987 yılından itibaren profesyonel reklam fotoğrafçılığı yapmaktadır. Fotoğrafçı-Yazar Fırat Erez, yıllarca solun farklı fraksiyonları içinde yer almış bir isimdir. Erez, Antalya'da yaşamaktadır. Reklam fotoğrafçılığı yapan Erez'in sosyal medyada ki hakaret içerikli paylaşımları tepki toplamaya devam ediyor. Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulunmuştu.

EREZ: EVRİMCİ BİR ANARŞİSTİM

Provokatör Erez, kendisini şu sözlerle anlatmış:

“Örgütsel alanda Türkiye Emekçi Partisi üyesiydim. O zamanlar ise lise öğrenciydim. 12 Eylül'den sonra parti kapanınca, bir süre ilgisi ve çizgisi belli olmayan sosyalist oldum. Ama sonra 'anarşist' olarak ideolojik görüşümü ifade etmeye başladım ve hala anarşistim. Devrimci değil, evrimci bir anarşistim. Devrim bir yöntemdir ve ben o yönteme karşıyım. Anarşizmi 'ideal' olarak kabul ediyorum."

Etiketler : Fırat Erez İslam Hz. Muhammed Küfür Hakaret Provokasyon Provokatör Müslüman İslamiyet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX