0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Eylül 2020 Çarşamba 13:58:00 - Güncelleme:09 Eylül 2020 Çarşamba 14:18:00

İçişleri Bakanı Soylu: Kırmızı ve gri listede aranan iki terörist etkisiz hale getirildi

Kaynak: DHA

ABONE OL

İçişleri Bakanı Soylu: Tunceli'deki operasyonda kırmızı ve gri listede aranan iki terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı, Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonu kapsamında 2 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı:"Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonu kapsamında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda *2*terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, terörden arananlarda sözde Dersim Eyaleti TKP/ML TİKKO terör örgütünün siyasi komiseri olan terörden arananlarda 10 milyona kadar ödülle KIRMIZI kategoride yer alan Nubar kod adlı Erol Volkan İldem olduğu, diğer teröristin ise 500 bin TL'ye kadar ödülle GRİ kategoride yer alan, Roza kod adlı Fadime Çakıl olduğu tespit edildi.

Ayrıca Hakkari Oğul kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi. "

Etiketler : içişleri Bakanı Süleyman soylu Terör örgütü Terörist Yıldırım-4 Munzur Kutu operasyon TSK Erol Volkan İldem kırmızı kategori Fadime Çakıl
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX