0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Mayıs 2023 Pazar 08:45:00 - Güncelleme:07 Mayıs 2023 Pazar 08:45:00

HDP'nin adayı Kılıçdaroğlu adına kin kustu

Kaynak: AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan HDP'nin adayı DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, teröristbaşına özgürlük vadetti, Başkan Erdoğan'a yönelik küstah tehditlerde bulundu.

DBP Eş Genel Başkanı ve Mardin milletvekili adayı Saliha Aydeniz, kentte yaptığı konuşmada tehditler savurdu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın özgür kalacağını söyledi. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde konuşan Aydeniz, küstah sözlerine devam ederek Başkan Tayyip Erdoğan'ın sonunun da Saddam gibi olacağını savundu, "Kendine en büyük sarayları yapan diktatör Saddam'ın sonunun ne olduğunu gördük; bunun da sonu aynı olacak" dedi. Mitingdeki konuşmasına devam den Aydeniz, "Bu politika, tecrit politikası üzerinden de tüm halkı tecrit altına almak istiyor. Ancak onlar da biliyorlar ki sayın Öcalan konuştuğu zaman barış öne çıkacak, demokrasi gelişecek. Bu nedenle tecriti ağırlaştırıyorlar. Ama biz 14 Mayıs'ta İmralı'nın da kapısını parça parça edeceğiz, tecrite son vereceğiz" diye konuştu.

Etiketler : saliha aydeniz kemal kılıçdaroğlu teröristbaşı abdullah öcalan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX