0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mayıs 2020 Cuma 11:14:00 - Güncelleme:08 Mayıs 2020 Cuma 11:49:00

Halk TV'de "çağdaş" muhabbet: Başörtüsü ve sakal dinde yok

CHP kanalı Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan'ın programında komik anlar yaşandı. Arslan'ın "çağdaş" konuğu Gülseven Yaşer, başörtüsü ve sakalın İslam'da yerinin olmadığını iddia etti.

Programa katılan konuk Çağdaş Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı Gülseven Yaşer, İslam inancında yer alan kuralları yanlış aktardı. 

"SAKALLI KAPKARA YÜZLER"

Programa katılan Yaşer'in komik ifadeleri:

"Arap kültürü bütün kızlarımızı Arap kadınlarına benzettirdiler. Esasında dinden gelen herhangi bir uygulama bizim gerçek aydın bilginlerimiz tarafından söylendi. Böyle bir örtünme yok şeyde. Ama Arap geleneğinde var. Şimdi sakallılar. Kapkara yüzler. Biz zaten esmer bir milletiz. Biliyorsunuz ve ne oluyor, bütün o yüzler hiç gözükmüyor.

AYŞENUR ARSLAN BİLE DAYANAMADI

Ayşegül Arslan ise bu ifadelerin ardından gülerek "Neyse artık bari sakala karışmayalım!" diyerek Yaşer'i ti'ye aldı. 

KAYNAĞI EBU CEHİL

Konuk Gülseven Yaşer ise iddiasını kanıtlamak için, "Sakal, sakal her sakal her anlama gelmiyor tabi yani. Aynı anlama gelmiyor. Peygamberimiz sakallı ama Ebu Cehil'de karşısında o da sakallı" dedi

Etiketler : Gülseven Yaşer Ayşenur Arslan Halk TV sakal başörtüsü
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX