0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2019 Cuma 09:35:00 - Güncelleme:13 Eylül 2019 Cuma 09:36:00

Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Yeniden konusu nedir?

Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Yeniden konusu nedir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Hababam Sınıfı Yeniden dün akşam TV'de ilk kez Kanal D ekranında izleyici ile buluştu. Hababam Sınıfı Yeniden filmini izlemeyen veya bir kez de evde izlemek isteyenler filmin saat kaçta başlayacağını merak ediyordu. Yeşilçam’ın en sevilen filmlerinden Hababam Sınıfı’nın günümüze uyarlaması olan filmdeki yeni isimler dikkat çekiyor. Hababam Sınıfı Yeniden filmi ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Hababam Sınıfı Yeniden konusu nedir? Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Rıfat Ilgaz’ın unutmaz eseri Hababam Sınıfı yeniden beyaz perdeye uyarlandı. Nisan ayında vizyona giren Hababam Sınıfı Yeniden dün akşam TV'de ilk kez Kanal D ekranında izleyici ile buluştu. 1975 yılında Ertem Eğilmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yönetmenliğini bu sefer Doğa Can Anafarta üstleniyor. Yapımcılığını Hann Media’nın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey birlikte kaleme aldı.

Hababam Sınıfı Yeniden filmini izlemeyen veya bir kez de evde izlemek isteyenler filmin saat kaçta başladığını, konusunun ne olduğunu ve oyuncularının kimler olduğunu merak ediyor. Hababam Sınıfı Yeniden filmi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

HABABAM SINIFI YENİDEN SAAT KAÇTA?

Komedi türünde olan Hababam Sınıfı Yeniden saat 20.00'da TV'de ilk kez Kanal D ekranında yayınllandı.

HABABAM SINIFI YENİDEN KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en eğlenceli sınıfı olan Hababam Sınıfı'nda bu yıl yeni öğrenciler, hocalar ve renkli karakterler büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü Özel Çamlıca Lisesi'nde yeniden karma eğitime geçiliyor ve sınıfa yeni kız öğrenciler de dahil oluyor. Hababam kızları ve erkekleri önce rakip, sonra müttefik oluyor.

HABABAM SINIFI YENİDEN OYUNCULARI

Altan Erkekli, 

Sadi Celil Cengiz, 

Yusuf Çim, 

Toygan Avanoğlu, 

Hande Katipoğlu

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX