0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:04:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 09:05:00

Güvercin dizisi konusu ne? Güvercin dizisi oyuncuları kimler?

Güvercin dizisi konusu ne? Güvercin dizisi oyuncuları kimler? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Güvercin dizisi 24 Kasım akşamı saat 20:00'de yayın hayatına başladı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak dizi, intikamın doğurduğu büyük aşkı anlatıyor. Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimler yer alıyor.

Güvercin dizisi dün akşam yayın hayatına başladı. Güvercin dizisi konusu ne? Güvercin dizisi oyuncuları kimler? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. İntikamın doğurduğu büyük aşkı konu olan Güvercin dizisi büyük bir ilgiyle bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, dizinin senaryosunu Halil Özer kaleme aldığı Güvercin diziyi izlemek isteyenler, dizi hakkında araştırma yapıyor. Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Güvercin dizisine ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

GÜVERCİN DİZİSİ KONUSU NE?

Bedir Kavvi, on beş yıl sonra yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak girdiği cezaevinden çıkar. Amacı kızı Zülüf, oğlu Müslüm ve karısıyla beraber hayatına kaldığı yerden devam etmektir. Bedir’in hapisten çıktığı haberi Cibranoğulları’nın Bey Mahallesi’ndeki büyük konağına ateş gibi düşer. Cibranlar’ın küçük oğlu Ökkeş, Bedir’e karşı intikam yeminleri ederken, babası Ahmet’in ölümünden sonra işlerin başına geçip ailenin reisi olan Kenan onu durdurmaya çalışır. Ancak birbirine düşman bu iki ailenin hiç bilmedikleri bir gerçek vardır.

Kavvilerin oğlu Müslüm ile Cibranoğulları’nın kızı Nefise liseden beri birbirlerini sevmektedir. Müslüm ve Nefise ailelerinin evlenmelerine izin vermeyeceklerini düşünerek gizlice kaçınca iki aile yeniden karşı karşıya gelir. Oğlunun ne yaptığından habersiz Bedir, olanları öğrenince ne yapacağını bilemez. Ökkeş belinde tabancası ve yanına aldığı adamlarla Nefise’yi kaçıran Müslüm’ün peşine düşünce olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Bir tarafta Bedir, diğer tarafta Kenan olayın kan davasına dönüşmesini engellemek için elinden geleni yapmaya çalışır.

GÜVERCİN DİZİSİ OYUNCUKARI KİMLER?

Mehmet Ali Nuroğlu - Kenan
Almila Ada - Zulüf
Menderes Samancılar - Bedir
Nursel Köse - Kevsa
Devrim Saltoğlu - Celil
Genco Özak - Ökkeş
Osman Albayrak - Kasım
Toprak Sağlam - Emel
Eslem Akar - Nefise
Berke Üsdiken - Müslüm
Gülen Karaman - Zeliha
Dilan Telkök - Betül

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX