0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Haziran 2019 Pazar 18:16:00 - Güncelleme:23 Haziran 2019 Pazar 21:15:00

23 Haziran Gaziosmanpaşa son dakika seçim sonucu! Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu son durum oy oranları nasıl?

Gaziosmanpaşa 23 Haziran son dakika seçim sonucu ve Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranları gündemin en trend başlıkları arasında. Milyonlarca seçmen seçim sonuçlarını güncel olarak takip ediyorlar.

Gaziosmanpaşa 23 Haziran son dakika seçim sonucu heyecanla araştırılıyor. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranları tüm İstanbulların en çok araştırdığı konuların başında yer alıyor. 
 
GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA
Gaziosmanpaşa  23 Haziran 2019 Belediye seçim sonuçları açıklandı. Sandıkların tamamı açıldığında detaylar haberimizin içerisine eklenecektir. 

İŞTE BİNALİ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, seçim sonuçlarına ilişkin, "Şu an itibarıyla rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum." dedi.

"Şu an itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum." diyen Yıldırım, şunları kaydetti:
"Bu seçim kampanyası boyunca bizimle beraber yoğun bir çalışma içine giren, elinden gelen bütün gayreti gösteren yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarına, bizi dinleyen, projelerimizi, vaatlerimizi anlatma fırsatı veren İstanbulumuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum.

Seçim demek, demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye'de demokrasinin en iyi şekilde, kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır."

Bu sonuçların İstanbul'a, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini dileyen Yıldırım, "Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek 5 yıl için kadınlarımız, çocuklarımız ve bütün İstanbul'da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX