FETÖ'cü Enes Kanter'in zoruna gitti!

Yayın Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba 10:28:00

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba 10:44:00

Enes Kanter, TBF'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretine göndermede bulundu.

NBA'de Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter, sık sık kullandığı Twitter hesabından yine göndermede bulundu.

A Milli Takım Basketbol Takımı'na çağrılmadığı için birçok kez siyasi tartışmaların içine giren Oklahoma City Thunder oyuncusu Enes Kanter, Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ve oyuncuların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinden fotoğrafları "yorumsuz" olarak paylaştı.

 

 

2013'TE MİLLİ TAKIM'LA DALGA GEÇTİ

 

2011'in ardından 2013 FIBA Dünya Kupası davetini de reddeden Enes Kanter'in o sene yaptığı rezaletler bununla da sınırlı kalmadı. Turnuva boyunca Milli Takım'la alay ettiği tweet'lerle de tepki çekti.

 

FETÖ'CÜ ENES PLAYBOY KIZLARINDAN VAZGEÇEMİYOR

2012'de  12 Dev Adam, Çek Cumhuriyeti’yle ‘ya tamam ya devam’ maçına çıkarken, gerekçe göstermeden Ay-Yıldızlı ekibe gelmeyi reddeden Enes Kanter’in Twitter hesabına koyduğu fotoğraflar da yine tepki çekmişti. Ağabeyleri o dönem İstanbul’da Avrupa elemeleri için ter dökerken; Enes, playboy kızlarıyla boy boy fotoğraflarını Twitter’dan paylaşmıştı.