0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Haziran 2020 Çarşamba 18:10:00 - Güncelleme:03 Haziran 2020 Çarşamba 18:10:00

Fahrettin Altun, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield ile görüştü

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield ile görüşmesinde TRT World başta olmak üzere Türk medya kuruluşlarının çalışanlarına yönelik saldırılarla ilgili endişeler paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile telefonda görüştü.

Görüşmede TRT World başta olmak üzere Türk medya kuruluşlarının çalışanlarına yönelik saldırılarla ilgili endişeler ele alındı,

Ayrıca, Altun ile Satterfield görüşmesinde ABD yönetiminin yaşanan hadiselerden üzüntü duyduğu ve konunun takipçisi olacağına dair güvence alındı.

İletişim Başkanı Altun, telefon görüşmesinde, demokrasilerde barışçıl protestonun meşru bir hak, şiddetin ise her zaman gayrımeşru olduğunu yeniden teyit ederek, ABD’de yaşanan şiddet olaylarına hem FETÖ’nün hem de Suriye’de PKK/YPG terör örgütüyle birlikte hareket eden ANTIFA adlı grubun destek verdiğini belirtti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX