0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Kasım 2019 Perşembe 12:56:00 - Güncelleme:13 Aralık 2019 Cuma 14:25:00

Doya Doya Moda nerede çekiliyor?

Doya Doya Moda nerede çekiliyor? Doya Doya Moda hangi günler var? sorularının yanıtı merak ediliyor. Doya Doya Moda, TV8 ekranlarında yayın hayatına başladı. Programda 42 beden ve üzeri 7 yarışmacı yarışacak. Yarışmacılar kendilerine verilen bütçelerle, konsepte uygun kıyafetleri alıp kendilerine yakıştırıp en şık yarışmacı olmak için çabalayacak. Doya Doya Moda yarışması hakkında merak edilen diğer detaylar haberimizde.

Doya Doya Moda televizyonda yayın hayatına başladı. İzleyiciler yarışma hakkında detayları arama motorlarında araştırmaya başladı. Doya Doya Moda nerede çekiliyor? Doya Doya Moda hangi günler var? sorularının yanıtı merak ediliyor. 42 beden ve üzeri 7 yarışmacı yarışacak. Jüriler yarışmacıları Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 1-5 arasında puanlanacaklar; Cuma günü ise 1-10 arasında puanlayacaklar. Doya Doya Moda programına ilişkin merak edilenler haberimizde..

DOYA DOYA MODA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doya Doya Moda, İstanbul Çekmeköy'de havuzlu bir villada çekiliyor.

DOYA DOYA MODA HANGİ GÜNLER VAR?

Doya Doya Moda, hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak. Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak. 

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİMLER?

Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Banu Noyan jüri koltuklarında oturuyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX